Kunder

Kunder

ABACUS MEDICINE er leverandør af receptpligtige originale europæiske lægemidler

Som parallelimportør udfylder vi en vigtig rolle i sundhedssektoren. Uden ABACUS MEDICINE og paralleldistribution vil vi alle som enkeltpersoner med behov for medicin være tvunget til at betale højere priser for selv samme originalmedicin. På samme måde ville udgifterne til medicin på hospitaler være højere, end de reelt er i dag.Costumers

ABACUS MEDICINEs kunder er distributører af farmaceutiske produkter i Europa, som sammen med os bidrager til en effektiv lægemiddelforsyning og til at sænke sundhedsomkostningerne i samfundet. Det er særligt farmaceutiske nordeuropæiske grossister og apoteker i bl.a. Danmark, Sverige og Tyskland, som aftager vore produkter, og hvor vi har vore primære markeder. Også indkøbssammenslutninger, nationale eller private selskaber, som leverer sundhedsforsikringer, drager nytte af samarbejdet med ABACUS MEDICINE. Vi servicerer ligeledes forskningsorganisationer, som har behov for medicin til kliniske forsøg.

Vi tilstræber med effektiv sparring og stabile leverancer at bidrage med et fortsat styrket og varieret udbud.

Vælger du ABACUS MEDICINE som samarbejdspartner, vil du og din virksomhed sandsynligvis øge Jeres konkurrencekraft gennem vores:

  • konstante strøm af nye produktlanceringer
  • omfattende kendskab til de europæiske markeder fra forskellige vinkler
  • stærke netværk af 500 samarbejdspartnere i hele Europa
  • dygtige medarbejdere og effektive proces- og problemhåndtering
  • hurtige og korte beslutningsveje
  • udviklede evne til at forstå dine arbejdsprocesser og give dig de løsninger, du har behov for og til at gøre din arbejdsdag mere effektiv
  • naturlig interesse i at tilpasse os dine behov
  • høje niveau af kvalitetssikring i vore processer

Arbejder vi ikke allerede sammen, ser vi frem til at træffe dig og til et snarligt samarbejde til gensidig gavn.

Our company is credit worthy according to Bisnode's credit assessment system that is based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date.