IT-udviklere

IT-udviklere

Abacus Medicine A/S søger to IT-udviklere til vores hovedkontor i København.

Abacus Medicine A/S er et hurtigt voksende medicinalfirma, som tilbyder spændende udfordringer.

Engagerede IT-UDVIKLERE med stor forretningsinteresse og solide programmeringsevner (.Net/C# og T-SQL)

Har du erfaring med at udvikle IT-løsninger i organisationer, hvor kravene er i top til effektive arbejdsprocesser og solide data? Kan du se dig selv som en afgørende medspiller i en udviklingsenhed med 4 andre kollegaer, og har du lyst til at være en del af en dynamisk virksomhed i vækst? ABACUS MEDICINE har brug for to IT-udviklere, som går op i at levere løsninger af høj kvalitet, der skaber værdi for forretningen.

Din dagligdag kommer bl.a. til at indeholde følgende opgaver:

• Videreudvikling af virksomhedens forretningskritiske supply chain og Business Intelligence systemer samt slutkundeorienterede e-commerce platforme
• Dialog med virksomhedens andre afdelinger om ønsker til IT-løsninger, behov for tilretninger, mv.
• Redesign og konsolidering af legacy dataarkitekturer og applikationskomponenter
• Systemintegration mellem egenudviklede og tilkøbte systemer
• Opsætning af værktøjer til big data analysis
• Løbende overvågning og opfølgning på driftsproblemer og datakvalitet

Vi arbejder på en Microsoft platform (.Net/C# web-applikationer og T-SQL). Stillingen kan indebære 5-10 rejsedage pr. år hovedsageligt til Abacus Medicine’s datterselskab i Budapest, Ungarn.

Kvalifikationer og kompetencer
Vi forestiller os, at du har en akademisk uddannelse som eksempelvis cand.scient. (datalogi), cand.it., cand.merc.dat. eller cand.polyt. (informationsteknologi). Du er også meget velkommen til at søge, hvis du har en anden relevant kandidatgrad og igennem arbejdserfaring har opnået stærke kompetencer inden for programmering og databaseudvikling. Det vil være godt, hvis du har udviklet løsninger for virksomheder med fokus på handel over grænser. Til den ene stilling ser vi endvidere gerne erfaring med og interesse for udvikling af e-commerce løsninger, herunder anvendelse af front-end webteknologier. Du kan meget vel have arbejdet for et konsulenthus i en årrække og ønsker nu et job med en fast base. Dygtige nyuddannede ansøgere kan også komme i betragtning.

Som person er du positiv, kvalitetsbevidst, engageret og tager ansvar. Vi lægger vægt på, at du har en analytisk og struktureret tilgang til opgaverne. Da du vil arbejde i tæt dialog med virksomhedens øvrige afdelinger, er det afgørende, at du kommunikerer godt med mange forskellige faggrupper.

Vi tilbyder et spændende job, hvor du bliver en aktiv medspiller for hele organisationen. Du får mulighed for at udvikle dine evner til at forstå forretningsbehov og omsætte dem til konkrete løsninger.

Du vil referere til vores Business Intelligence udviklingschef.

Kontakt og deadline
Send hurtigst muligt og senest d. 17. april 2016 en kortfattet skriftlig ansøgning og dit CV – mærket ”IT-udvikler” – til jh@hojlandogco.dk Har du spørgsmål til stillingens indhold er du velkommen til at kontakte headhunter Jonas Højland på tlf. 60 16 33 49, eller Business Intelligence udviklingschef – Mogens Hobolth på tlf. 25 39 11 22.

Om os
Abacus Medicine A/S er parallelimportør af original medicin, der købes og sælges i Europa. Abacus Medicine A/S har oplevet kraftig vækst på kort tid og har bl.a. været på Børsens Gazelleliste i 5 år. I 2015 havde vi en omsætning på mere end DKK 800 mio., og vi forventer yderligere vækst i 2016 og frem. Vores kontorer er centralt beliggende i store og lyse lokaler på Vesterbrogade i København.