Regnskabsassistent

Regnskabsassistent

Højland&Co søger for kunde:

ABACUS MEDICINE A/S SØGER EN REGNSKABSASSISTENT TIL VORES HOVEDKONTOR I KØBENHAVN


Til vores økonomiafdeling i København søger vi en Regnskabsassistent 30 – 37 timer ugentligt.

Abacus Medicine beskæftiger ca. 225 medarbejdere i Europa. Det danske hovedkontor har 60 fastansatte medarbejdere og ca. 20 CBS studerende tilknyttet. Alle med mange forskellige nationaliteter, der har en travl og dynamisk hverdag med et tæt samarbejde mellem de forskellige afdelinger og vores udenlandske datterselskaber i Tyskland, Ungarn, Holland mfl.

Vi skal bruge en talstærk, resultatorienteret og systematisk person der kan supportere det øvrige team i økonomiafdelingen. Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og er klar til et job i en allround funktion, hvor tingene går stærkt i en hastigt voksende Gazelle virksomhed!

Du kommer til at samarbejde tæt med og referere til selskabets CFO. Tiltrædelse ønskes snarest muligt.

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job, hvor korte beslutningsveje og en uformel og flad organisation er med til at bane vejen for en varieret og aldrig kedelig dagligdag. Din løn er tilpasset dine kvalifikationer og indeholder en fast lønpakke med pension/sundhedssikring/telefon og en attraktiv bonusordning.


Dine primære arbejdsopgaver:
– Bogføring
– Kreditorer
– Debitorer
– Finans
– Betalinger
– Moms
– Øvrige administrative opgaver


Dine kvalifikationer:
– Du har min 5 års erfaring fra lignende stilling
– Gode referencer fra lignende job
– Relevant uddannelse indenfor økonomi, bogholderi
– Du taler og skriver flydende dansk, engelsk og måske også tysk
– Solid erfaring med Office pakken (Excel) og gerne kendskab til Axapta og Lessor

Som person er du positiv, kvalitetsbevidst, engageret og tager ansvar. Vi lægger vægt på, at du har en struktureret tilgang til opgaverne. Da du vil arbejde i tæt dialog med virksomhedens øvrige afdelinger, er det afgørende, at du kommunikerer godt med mange forskellige faggrupper og nationaliteter.Kontakt og deadline
Send hurtigst muligt og senest d. 28. februar 2017 en kortfattet skriftlig ansøgning og dit CV – mærket ”regnskab” – til job@hojlandogco.dk Har du spørgsmål til stillingens indhold er du velkommen til at kontakte headhunter Jonas Højland på tlf. 60 16 33 49.Om os
Abacus Medicine A/S beskæftiger ca. 225 medarbejdere i Europa. Abacus Medicine A/S er parallelimportør af original medicin, der købes og sælges i Europa. Abacus Medicine A/S har oplevet kraftig vækst på kort tid og har bl.a. været på Børsens Gazelleliste 6 gange. I 2016 rundede Abacus Medicine A/S en omsætning på mere end en milliard DKK. Vi forventer yderligere vækst i 2017 og frem. Abacus Medicine A/S hovedkontor er centralt beliggende i store og lyse lokaler på Vesterbro i København. Vores kultur bærer præg af entreprenørånd, sammenhold og med plads til forskelligheder, og vi husker at fejre vore succeser som ét stort team.