Studentermedhjælper søges

Studentermedhjælper søges

MEDICINALVIRKSOMHED SØGER STUDENTERMEDHJÆLPER

Abacus Medicine A/S søger dedikeret studentermedhjælper til vores Product Development afdeling

Abacus Medicine A/S er et hurtigt voksende medicinalfirma, som tilbyder spændende udfordringer. Vi søger en detaljeorienteret studentermedhjælper med interesse for lægemiddelindustrien og med forretningsforståelse.

Ansvarsområder
Product Development har til formål at tilsikre en kontinuerlig udvikling af firmaets produktportefølje samt at optimere forretnings- og arbejdsprocesser på tværs af organisationen. Som studentermedhjælper i afdelingen vil du få en bred kontaktflade med firmaets øvrige afdelinger samt vores datterselskab i Ungarn.

Din dagligdag kommer bl.a. til at indeholde følgende opgaver:

• Assistere afdelingen med indhentning af nye markedsføringstilladelser.
• Produktanalyse ved brug af firmaets database og markedsspecifikke dataset.
• Patentovervågning.
• Vedligeholdelse og udvikling af firmaets database.
• Administrativ support.

Kvalifikationer og kompetencer
Du er flydende i mundtlig og skriftlig dansk og engelsk og gerne i gang med en længerevarende uddannelse, bachelor- eller kandidatgrad, inden for et relevant studiefelt; sundhedsvidenskab, naturvidenskab, farmaci eller informationsteknologi. For at fungere optimalt i rollen, kræver det en interesse for og/eller erfaring med lægemiddelindustrien. Rollen og opgaverne du vil få ansvaret for, kræver at du er i stand til at arbejde koncentreret i et til tider hektisk og altid varierende arbejdsmiljø.

Som person er du positiv, kvalitetsbevidst, detaljeorienteret og tager ansvar. Vi lægger vægt på, at du har en analytisk og struktureret tilgang til opgaverne. Da du vil arbejde i tæt dialog med virksomhedens øvrige afdelinger, er det afgørende, at du kommunikerer godt med mange forskellige faggrupper.

Arbejdstider
Kan svinge fra uge til uge, men forventeligt 15-20 timer om ugen i tidsrummet 9-17. Vi er selvfølgelig fleksible i eksamensperioderne.

Kontakt og deadline
Send hurtigst muligt og senest d. 13. juli 2016 en kortfattet skriftlig ansøgning og dit CV – mærket ”PD-student” – til lp@abacusmedicine.com. Vi forventer at afholde samtaler løbende. For yderligere informationer er du også velkommen til at ringe til Louise Poulsen på tlf: 31 50 21 23.

Om os
Hos Abacus Medicine A/S paralleldistribuerer vi originalt medicin til flere lande inden for EU. Abacus Medicine A/S har oplevet kraftig vækst på kort tid og har bl.a. været på Børsens Gazelleliste 5 gange. Vores kontorer er centralt beliggende i store og åbne lokaler på Vesterbrogade i København. Miljøet er ungt, og der findes allerede en del andre studerende på kontoret.