Tysktalende koordinator

Tysktalende koordinator

Abacus Medicine A/S søger en tysktalende koordinator til vores Supply Chain afdeling i København.

Abacus Medicine A/S er en hurtigt voksende medicinalvirksomhed som tilbyder spændende udfordringer og karrieremuligheder. Senest har vi udviklet og lanceret et nyt kosttilskud/livsstilsprodukt også kaldet DayDose som vil blive distribueret af Abacus Medicine.
DayDose sælges i dag på det tyske marked og fra april også på det danske marked. Vi har derfor nu brug for endnu en kollega til at løfte de mange opgaver.

Kan du se dig selv som vores nye medarbejder, der hjælper med at få vores varer fra A til Z? Vi har brug for en proaktiv koordinator med stor forretningsforståelse, ordenssans og fokus på detaljen.

Din dagligdag kommer primært til at indeholde følgende opgaver:
Modtagelser og håndtering af ordrer fra grossister og apotekere fra Danmark og Tyskland Tilrettelæggelse og booking af ordrer/transporter.
Opdatering og fakturering i ERP system (Axapta og Filemaker)
Kundeservicetelefon
Koordinerende bindeled mellem produktion og salg
Assistere med varemodtagelse og klargøring af forsendelser, lageroptælling.
Diverse ad hoc opgaver.

Kvalifikationer og kompetencer
Du tager ejerskab for dine opgaver, tænker selvstændigt og har forståelse for, og fokus på, hvordan du kan bidrage positivt til virksomhedens bundlinje.
Du arbejder systematisk og slipper ikke en opgave, før den er tilfredsstillende udført. Du fungerer med at arbejde under et vist pres med skarpe deadlines.

Du har erfaring fra arbejdet i en supply chain afdeling og gerne fra medicinal branchen.
Du har ligeledes erfaring ERP systemer, og gerne Axapta, vil være en fordel.

Det forventes, at du er en god holdspiller, har et højt drive, er målbevidst, dedikeret og udstråler en positiv attitude. Du arbejder struktureret og trives i et hektisk miljø.
Der er mange opgaver i gang på samme tid, så du skal trives med at have ”mange bolde i luften” og kunne prioritere opgaverne selvstændigt. Der lægges desuden vægt på, at du er udadvendt, har humor og er naturligt proaktiv.
Derudover har du gode mundtlige og skriftlige egenskaber i dansk og engelsk og du er flydende i tysk, ligesom forståelsen for IT-systemer falder dig naturligt.
Vi tilbyder et spændende job, hvor du er en aktiv medspiller i det daglige arbejde og har stort ansvar i at opnå de opsatte mål sammen med resten af teamet og hele organisationen. Du får en stor kontaktflade i et internationalt miljø.
Du vil referere til manageren for Head of Business Development.

Kontakt og deadline
Send hurtigst muligt og senest mandag 11. april 2016 en kortfattet skriftlig ansøgning og dit CV til job@abacusmedicine.com

Om os
Abacus Medicine A/S er parallelimportør af original medicin, der købes og sælges i Europa. Abacus Medicine A/S har oplevet kraftig vækst på kort tid og har bl.a. været på Børsens Gazelleliste i 5 år. I 2015 havde vi en omsætning på mere end DKK 800 mio., og vi forventer yderligere vækst i 2016