Tietosuoja- ja evästekäytäntö

Abacus Medicine A/S ottaa yksityisyytesi ja tietoturvasi erittäin vakavasti.

Tämä tietosuojakäytäntö on selvitys siitä, miten Abacus Medicine A/S kerää ja hyödyntää henkilötietojasi, ja se koskee seuraavia osa-alueita:

  1. Viestintä
  2. Rekrytointi
  3. Lääketurvatoiminta
  4. Evästeet
  5. Oikeutesi


Päivitetty toukokuussa 2022

Viestintä

Tässä tietosuojakäytännön osiossa kerromme, miten Abacus Medicine A/S kerää ja hyödyntää henkilötietojasi, kun olet yhteydessä yritykseemme.

Kun olet yhteydessä Abacus Medicineen, käsittelemme meille luovuttamiasi tietoja, joita ovat tavallisesti seuraavat tiedot:

  • nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, työnimike
  • muut meille luovuttamasi tiedot.

Henkilötietojasi käytetään yleisiin yritysviestinnän tarkoituksiin. Abacus Medicinen keräämien henkilötietojen käsittely perustuu EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohtaan sekä oikeutettuihin intresseihimme pitää yhteyttä yhteistyökumppaneihimme ja tehdä heidän kanssaan liiketoimintaa.

Henkilötietojasi luovutetaan palveluntarjoajillemme ja tietojen käsittelijöillemme niiden tarjoamien palvelujen hyödyntämiseksi. Kaikki tietojen käsittelijät sitoutuvat noudattamaan ohjeitamme ja käsittelevät henkilötietojasi vain tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Henkilötietojasi voidaan luovuttaa myös ulkopuolisille yhteistyökumppaneille osana sisäisiä tarkastusmenettelyjä lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseksi. Kaikki ulkopuoliset yhteistyökumppanimme ovat sitoutuneet salassapitosopimuksiin henkilötietojesi suojaamiseksi.

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin se on liiketoiminnan kannalta välttämätöntä.

Rekrytointi

Tässä tietosuojakäytännön osiossa kerromme, miten Abacus Medicine A/S kerää ja hyödyntää henkilötietojasi, kun haet yrityksestä työpaikkaa.

Rekrytointiprosessin aikana Abacus Medicine A/S kerää ja tallentaa sinusta seuraavat tiedot:

  • nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite
  • työhakemus ja sen liitteet sekä muut rekrytointiprosessin aikana meille luovuttamasi tiedot.

Henkilötietojesi käsittelyn tarkoituksena on arvioida soveltuvuuttasi hakemaasi työpaikkaan.

Henkilötietojesi käsittely perustuu EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b alakohtaan, jossa viitataan käsittelyn tarpeellisuuteen sellaisen sopimuksen täytäntöön panemiseksi, jossa olet osapuolena, tai sopimuksen tekemistä edeltävien toimenpiteiden toteuttamiseksi pyynnöstäsi.

Henkilötietojasi luovutetaan palveluntarjoajillemme ja tietojen käsittelijöillemme niiden tarjoamien palvelujen hyödyntämiseksi. Kaikki tietojen käsittelijät sitoutuvat noudattamaan ohjeitamme ja käsittelevät henkilötietojasi vain tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Henkilötietojasi voidaan luovuttaa myös ulkopuolisille yhteistyökumppaneille osana sisäisiä tarkastusmenettelyjä lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseksi. Kaikki ulkopuoliset yhteistyökumppanimme ovat sitoutuneet salassapitosopimuksiin henkilötietojesi suojaamiseksi.

Kaikki hylättyjen ehdokkaiden tiedot poistetaan rekrytointiprosessin päätyttyä.

Jos sinut palkataan, säilytämme työhakemuksesi tietoja yrityksen henkilöstöhallinnon tietosuojakäytännön mukaisesti.

Lääketurvatoiminta

Tässä tietosuojakäytännön osiossa kerromme, miten Abacus Medicine A/S käsittelee henkilötietojasi, kun teet ilmoituksen lääkehaittatapahtumasta tai muusta lääketurvaan liittyvästä asiasta (”lääkehaittatapahtumien raportointi”).

Abacus Medicine kerää lääkehaittatapahtumien raportointia varten tietoja, joita se tarvitsee täyttääkseen lääketurvatoimintaan liittyvät lakisääteiset velvoitteensa. Tällaisia tietoja voivat olla seuraavat:

  • potilaan nimikirjaimet, sukupuoli ja syntymäaika
  • kuvaus lääkehaittatapahtumasta
  • ilmoituksen tekijän yhteystiedot.

Abacus Medicine käsittelee henkilötietojasi EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Henkilötietojasi käytetään seuraaviin tarkoituksiin:

  1. Lääkehaittailmoituksiin liittyvän lakisääteisen tiedonkeruuvelvoitteemme täyttäminen EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan c alakohdan mukaisesti.
  2. Lääkehaittatapahtumien tai muiden lääkkeisiin liittyvien haittavaikutusten havaitseminen ja ennaltaehkäisy kansanterveyteen liittyvän yleisen edun vuoksi EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 9 artiklan 2 kohdan i alakohdan mukaisesti.
  3. Tietojen välittäminen lääkkeiden valmistajille EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohdan mukaisesti, mikäli annat suostumuksesi siihen.

Lääkehaittatapahtumien raportit säilytetään niin kauan kuin tuotteen myyntilupa on voimassa ja vähintään 10 vuotta myyntiluvan päättymisen jälkeen.

Abacus Medicinellä voi olla lakisääteinen velvoite luovuttaa henkilötietojasi riippumattomille rekisterinpitäjille, joita voivat olla

  • kansalliset terveysviranomaiset
  • lääkevalmisteen myyntiluvan haltija tai valmistaja.

Henkilötietojasi luovutetaan palveluntarjoajillemme ja tietojen käsittelijöillemme niiden tarjoamien palvelujen hyödyntämiseksi. Kaikki tietojen käsittelijät sitoutuvat noudattamaan ohjeitamme ja käsittelevät henkilötietojasi vain tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Henkilötietojasi voidaan luovuttaa myös ulkopuolisille yhteistyökumppaneille osana sisäisiä tarkastusmenettelyjä lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseksi. Kaikki ulkopuoliset yhteistyökumppanimme ovat sitoutuneet salassapitosopimuksiin henkilötietojesi suojaamiseksi.

Evästekäytäntö

Tässä tietosuojakäytännön osiossa kerromme, miten Abacus Medicine A/S käyttää evästeitä tällä verkkosivustolla.

Kun vierailet Abacus Medicinen verkkosivustolla, laitteellesi tallennetaan evästeitä tekemiesi valintojen mukaisesti. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan paikallisesti laitteellesi ja jotka mahdollistavat tietojen keräämisen verkkosivustomme käytöstä. Evästeiden käyttöön saattaa sisältyä henkilötietojesi kerääminen. Käytämme evästeitä useista syistä, esimerkiksi tarjotaksemme sinulle räätälöidyn selauskokemuksen ja parantaaksemme käyttökokemustasi vieraillessasi verkkosivustollamme.

Voit luovuttaa henkilötietojasi vapaaehtoisesti, kun taas käyttötietojasi kerätään automaattisesti verkkosivustoa käyttäessäsi. Joidenkin evästeiden käyttö vaatii sinulta suostumuksen ennen kuin ne voidaan aktivoida verkkosivustollamme. Voit milloin tahansa muokata suostumustasi tai peruuttaa sen napsauttamalla sivun vasemmassa alakulmassa olevaa evästekuvaketta. Huomaathan, että evästeiden käytön kieltäminen saattaa vaikuttaa joihinkin verkkosivuston toimintoihin ja palveluihin.

Antamalla suostumuksesi hyväksyt, että tietoja käsittelevät tahot voivat hankkia, julkaista tai jakaa tällä verkkosivustolla olevia henkilötietoja. Tietojen käsittelijöitä ovat Google Analytics (Data Processor Privacy Policy) ja Leadfeeder (Data Processor Privacy Policy). Googlen keräämiä tietoja luovutetaan Euroopan unionin ulkopuolelle. Abacus Medicine ja Google käyttävät Euroopan komission hyväksymiä vakiolausekkeita tällaisten kansainvälisten tiedonsiirtojen oikeusperustana suojellakseen oikeuksiasi ja vapauksiasi EU- tai Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaisena.

Käytetyt evästeet

Välttämättömät evästeet
Välttämättömien evästeiden avulla varmistetaan verkkosivuston toimivuus. Välttämättömät evästeet mahdollistavat esimerkiksi sivuston selaamisen sekä pääsyn sivuston suojattuihin osiin. Ilman välttämättömiä evästeitä verkkosivusto ei toimisi kunnolla. Välttämättömien evästeiden käytöllä on lainmukainen peruste, eivätkä ne edellytä käyttäjän suostumusta.

Henkilötietojen käsittelijä

Evästeen nimi

Voimassaoloaika

Tarkoitus

Cookie Information

 

Data Processor Privacy Policy

CookieInformationConsent

1 vuosi

Sivuston teknisten toimintojen tukeminen.

Toiminnalliset evästeet
Toiminnallisten evästeiden avulla verkkosivusto muistaa aiemmin tehdyt sivuston ulkoasuun tai toiminnallisuuteen liittyvät valinnat, kuten kielen tai alueen. Toiminnalliset evästeet ovat valinnaisia ja vaativat käyttäjän suostumuksen.

Henkilötietojen käsittelijä

Evästeen nimi

Voimassaoloaika

Tarkoitus

Visual Composer      

 

Data Processor Privacy Policy

vchideactivationmsg

30 päivää

Versionumeron tallentaminen päivityksiä varten.

Visual Composer

 

Data Processor Privacy Policy

vchideactivationmsg_vc11

30 päivää

Versionumeron tallentaminen päivityksiä varten.

Tilastolliset evästeet
Tilastollisten evästeiden avulla verkkosivuston omistaja voi seurata ja analysoida kävijöiden toimintaa verkkosivustolla. Tilastolliset evästeet ovat valinnaisia ja vaativat käyttäjän suostumuksen.

Henkilötietojen käsittelijä

Evästeen nimi

Voimassaoloaika

Tarkoitus

Google Analytics

 

Data Processor Privacy Policy

_gid

1 päivä

Tietojen kerääminen analysointia ja raportointia varten käyttäjistä, käyttäjien saapumisesta verkkosivustolle ja käyttäjien toiminnasta verkkosivustolla (esimerkiksi IP-osoite).

Google Analytics

 

Data Processor Privacy Policy

_ga

2 vuotta

Tietojen kerääminen käyttäjistä heidän tunnistamisekseen.

Google Analytics

 

Data Processor Privacy Policy

_gat

_gtag

Muutama sekunti

Tietojen kerääminen analysointia ja raportointia varten käyttäjistä ja heidän toiminnastaan verkkosivustolla (esimerkiksi IP-osoite).

Markkinointievästeet
Markkinointievästeiden avulla seurataan käyttäjän toimintaa eri verkkosivustoilla.

Tarkoituksena on näyttää mainoksia, jotka ovat käyttäjän kannalta olennaisia ja mielenkiintoisia ja joilla on siten enemmän arvoa julkaisijoille ja kolmannen osapuolen mainostajille. Markkinointievästeet ovat valinnaisia ja vaativat käyttäjän suostumuksen.

Henkilötietojen käsittelijä

Evästeen nimi

Voimassaoloaika

Tarkoitus

Leadfeeder

 

Data Processor Privacy Policy

_lfa

2 vuotta

Evästeen rekisteröimiä tietoja ovat esimerkiksi IP-osoite, IP-osoitteen omistaja, verkkosivustolla vietetty aika ja vierailun aikaisten sivupyyntöjen lukumäärä. Lisäksi eväste tallentaa ja seuraa yleisön tavoitettavuutta.

Google


Data Processor Privacy Policy

_gcl­_au

3 kuukautta

Googlen toteuttama mainosten tehokkuuden kokeilu yrityksen palveluita käyttävillä verkkosivustoilla. 

Oikeutesi

Yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti sinulla on yksityishenkilönä oikeuksia niihin henkilötietoihin, joita keräämme sinusta. Sinulla on muun muassa seuraavat oikeudet:

  • oikeus päästä sinusta keräämiimme henkilötietoihin
  • oikeus oikaista tai täydentää virheelliset, puutteelliset tai epätarkat tiedot
  • oikeus henkilötietojen poistamiseen (tietyissä tilanteissa)
  • oikeus rajoittaa henkilötietojen käsittelyä (tietyissä tilanteissa)
  • oikeus vastustaa henkilötietojen käsittelyä
  • oikeus saada jäljennös käsiteltävistä henkilötiedoista koneellisesti luettavassa muodossa.


Jos haluat käyttää jotakin näistä oikeuksistasi, voit lähettää pyynnön osoitteeseen Privacy@abacusmedicine.com.

Lisätietoja oikeuksistasi on tietosuojavaltuutetun toimiston ja Euroopan komission verkkosivustoissa.

Valitukset

Jos haluat tehdä valituksen Abacus Medicinen henkilötietojen käsittelystä, voit tehdä virallisen valituksen tietosuojavaltuutetulle.

Yhteystiedot

Abacus Medicine A/S toimii yrityksen keräämien tietojen rekisterinpitäjänä.

Yhteystietomme:

Abacus Medicine A/S
Kalvebod Brygge 35
1560 Copenhagen V
Tanska

Puhelin: +45 70 22 02 12
Sähköposti: privacy@abacusmedicine.com

Valitse kieli

Valitse sijaintisi